Η International Krav Maga Federation (IKMF) είναι η μεγαλύτερη και πιο επαγγελματική ομοσπονδία Κrav Μaga παγκοσμίως, με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες.

Η ανάγκη ύπαρξης της IKMF έγινε σαφής στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν το Krav Maga εξαπλώθηκε πέρα από τα σύνορα του Ισραήλ. Τότε, ο δημιουργός του Krav Maga Imi Lichtenfeld αποφάσισε να ιδρύσει μια νέα, διεθνή ομοσπονδία Krav Maga, με τη βοήθεια των πιο υψηλόβαθμων μαθητών του και ήδη από τότε αξιοσέβαστων εκπαιδευτών, ανάμεσα στους οποίους και ο σημερινός πρόεδρος της IKMF, Avi Moyal. Η ίδρυση αυτή πραγματοποιήθηκε τελικά το 1995.

Η IKMF εκπαιδεύει και επιμορφώνει κάθε τύπο ενδιαφερομένου (με ή χωρίς προϋπηρεσία στο Krav Maga ή τις πολεμικές τέχνες), όπως απλούς πολίτες, γυναίκες, παιδιά, αστυνομικούς και στρατιωτικούς, καθώς και άτομα που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στη Φύλαξη Σημαντικών Προσώπων (VIP) ή σε ομάδες ασφαλείας. Επιπλέον, πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρόγραμμα «εφαρμοσμένου» Krav Maga για Ατομα με Αναπηρίες. Όλες οι ανωτέρω κατηγορίες ατόμων μπορούν να εκπαιδευθούν ως μαθητές αλλά και ως εκπαιδευτές και γίνονται δεκτοί στο σύστημα απονομής βαθμών της ομοσπονδίας.

Η IKMF Ελλάδας, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της IKMF. Στα χρόνια δράσης της με τη βοήθεια και συνεργασία των διευθυντών, εκπαιδευτών, μαθητών και φίλων της έχουν γίνει δεκάδες εξετάσεις μαθητών κι εκπαιδευτών, σχολεία εκπαιδευτών, ειδικών σχολείων αποκλειστικά για τους εκπαιδευτές της, ανοιχτά σεμινάρια για όλους, καθώς και τα καθιερωμένα πλέον Camp της ομοσπονδίας στο Ranch του Σοφικού Κορινθίας.